Közte azt a fotót is láthatod, amivel neveztem az I. Drónfotó pályázatra is. 

Korábban mutattam már egy kisfilmet is ami drónnal készült, most jöjjön pár fotó is. (a filmet ide kattintva láthatod)

Itt látható az a fotó, amivel a pályázat közönségszavazatán nagyjából 1200 szavazatot gyűjtve a második helyen végeztem. (nem hivatalos végeredmény, de könnyen kiszámítható) Ezúton is köszönöm mindenkinek aki a szavazatával segített a remek eredmény elérésében.

Frissítés: Bár a versenyen a közönségszavazás második helyezettjét nem díjazták, mégis kaptam némi elismerést a képért… Mégpedig olyan formában, hogy a beküldött több mint 1400 fotó közül bekerültem a legjobb 30-ba (pontosabban 29-be, mert a harmincadik a közönségdíjas kép lett) a szakmai zsűri döntése alapján. Így az én képem is kiállításra került Magyarország legjobb drónos fotói közt. A győzteseknek külön gratulálva, rendkívül boldog vagyok ettől az eredménytől is. Jövőre újra meg fogom próbálni!

Olyan szempontból különleges ez a fotó, hogy egy expozícióval készült. Kivártam azt az időpontot, amikor a naplemente utáni égbolt nagyjából ugyan olyan fényes, mint a kilátó díszkivilágítása.

Állandó témát szolgáltat a fonyódi Széplátó, egyrészt a közelsége, másrészt a látványossága miatt. De természetesen nem csak ezt a témát szoktam fotózni. Majd egy következő posztban természetesen láthattok olyan drónfotókat is amelyeken nem Fonyód lesz a domináns.

Zárásként egy ilyen minimalista képet hagytam. Ez a fonyódi móló felülnézete egy viszonylag nyugodt Balatonnal.

Köszönöm, hogy megnéztétek a válogatást, ha tetszett osszátok is meg, hogy mások is láthassák.