Szakemberek vagyunk, de ami még fontosabb: rajongunk a képekért. Olyan képi anyagokat készítünk az esküvőtök napján, amilyet szeretnétek, és amelyeket évek múlva is szívesen vesztek elő. Biztos látjátok a többes számot, igen, minden esetben, ha kéritek, a feleségemmel –aki maga is fotográfus- közösen megyünk a nagy napra. Így a művészi képek mellett végig dokumentáljuk – esküvői riport stílusban is – a teljes időt, amit együtt töltünk.

“Nem tudtunk dönteni, hogy művészi képeket, vagy riportanyagot kérjünk az eskűvőnkről – Jácintéktól mindkettőt megkaptuk egy árért “- Bea és István

Megrendelőinket nem ügyfélként kezeljük, hanem igyekszünk a baráti kapcsolat kialakítására, hogy ezáltal is oldottabb hangulat legyen és a képeiteken ez tükröződjön vissza. Hiszen ez kell ahhoz, hogy őszinte képek szülessenek, és ezek az élmények jó emlékként térjenek vissza a későbbiekben. Minden esetben, ha van rá lehetőség felderítjük a terepet, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyszínekből és a pillanatból.

“Már jóval az esküvő előtt találkoztunk, bejártuk a helyszíneket és még e-session képeket is készítettünk így a nagy napon már otthonosan mozogtunk a fényképezőgépek előtt” – Zsuzsi és Attila

A beállított képek helyett mi valódiságban hiszünk, az őszinte, természetes pillanatokat keressük. A természetes szépséget jelenítjük meg. Képeinken a jól elkapott pillanatok és részletek köszönnek vissza. Mivel ketten vagyunk, biztosak lehettek benne, hogy amit meg szeretnétek örökíttetni, arról lesz fénykép.

“Olyan pillanatokat láttunk viszont a kész anyagban, amire nem is számítottunk, hogy lesz róla fotó” – Andrea és Zsolt

Szintén fontos, hogy lehetőségetek van analóg technikával – igen „hagyományos” negatívfilmre –készített képeket kérni, amit a legmagasabb színvonalú profi technikával készítünk, és mi magunk dolgozunk fel az előhíváson keresztül a nagyításig.

Ezeknél a képeknél tényleg a pillanatot kapjátok, nincs digitális utómunka, retusálás.

Ha szeretnétek, már kora reggeltől –egész nap- veletek vagyunk. Ez a nap fontos nektek, így mi is így kezeljük, hiszen közös célunk az, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a napból.

“Amikor megtudták, hogy nincs videósunk, beállítottak egy kamerát is, hogy az igenjeinkről videó is legyen. Nagyon szuper” – Anita és Tibor

Foglalj most kedvezménnyel 2018-as időpontot!

>Az árakért és időpont foglalásért kattints ide!<

Több szolgáltatás megrendelése esetén kedvezményes egyedi ajánlatot is kérhettek.

Ha felkeltettük érdeklődéseteket keressetek minket e-mailben, vagy telefonon. Keressetek akkor is, ha olyan ötletetek van, amit nem találtatok itt az ajánlatban, biztosan kitalálunk valamit.

 

Kajetán Jácint – www.kajetanjacint.com – +3620/523-22-03 – kajetanjacint@gmail.com

 

„a pillanat a tiétek, mi segítünk megörökíteni”

Nézzetek be a galériába: KATT IDE!

Vagy érdeklődjetek: ITT!